GIF Idræt på Tværs

Holdbeskrivelser


HOLDBESKRIVELSER

CYKELTURE:

Vi mødes i cafe Stolpen, Stolpegårdsvej 24 st, Gentofte. Her har du mulighed for at klæde om inden start. Vi kan benytte de 6 lækre mountainbikes, der kan indstilles så der nok skal være den rigtige størrelse til alle. 

Cykelturen bliver aftalt på dagen men det er oplagt at cykle ture i Dyrehaven. En gang om måneden vil vi bestræbe os på at arrangere en længere og mere udfordrerne tur, for dem der har lyst til dette. 


 

LØBEGRUPPE:

Vi mødes i Cafe Stolpen, Stolpegårdsvej 24. Her har du mulighed for at klæde om inden start. 
Der motioneres fx rundt om Gentofte Sø på en 2,5 km strækning. Lige meget om du går/løber eller løber vil det blive en dejlig frisk tur i smukke omgivelser, hvor du vil få styrket din kondi. 
 

STYRKETRÆNING:

Vi træner i Gentofte Sportspark, Ved stadion 10 2820 Gentofte. Der er mulighed for at vi sammen udarbejder et program for dig, så du får trænet det du har behov for. Det der er godt ved styrketræningen er at alle kan være med uanset niveau og muskelstyrke. Der er stor mulighed for at være social men du kan også vælge at gå alene rundt og benytte maskinerne. 
 

FODBOLD:

Vi mødes torsdag i forhallen i Kildeskovshallen eller mandag ved kunstgræsbanen i Gentofte Sportspark. Vi starter med lidt opvarmning og øvelser. Derefter deler vi hold og spiller. Vi spiller i et tempo, hvor alle kan være med og vi lægger vægt på at det skal være sjov og effektiv motion. 
 

SVØMNING:

Vi mødes i forhallen i Kildeskovshallen, Adolphsvej 25, 2820 Gentofte. 
Vi har 2 stk.  50m baner reserveret i svømmehallen. Lige meget om du er en rutineret svømmer eller du er i opstartsfasen med svømning, så er dette en super måde at få trænet på. I svømmehallen er der ligeledes varmvandsbassin og sauna. 

 

PULS OG STYRKE:

Hver torsdag vil der i Kildeskovshallen kl.12.30 være en aktivitet der hedder ”Puls og styrke”. Det er en form for cirkeltræning med masser af gode øvelser for kroppen. Det er uden maskiner men med kropsvægt og diverse redskaber. ALLE kan være og lave øvelserne ud fra det niveau man aktuelt er på. Aktiviteten foregår i det der hedder Garderoben i Kildeskovshallen. Det bliver sjovt og hårdt – håber at se mange af jer!!