GIF - Idræt på Tværs

Ordensreglement


ORDENSREGLEMENT FOR MEDLEMMER I G.I.F.

  1. Opfør dig overfor andre, som du ønsker, de skal opføre sig overfor dig.

  2. Hvis du er utilfreds med nogen eller noget, henvend dig straks til instruktøren, som vil tage hånd om problemet og prøve at løse det, hvis du ikke selv magter det.

  3. Rekvisitter og maskiner skal behandles med omtanke, vi er ikke de eneste der bruger dem.

  4. Hvis instruktøren vurderer du er påvirket, hvad enten det er af alkohol eller stoffer, har instruktøren ret til at bortvise dig fra aktiviteterne. I særlig grove tilfælde kan du blive idømt karantæne som fastsættes af bestyrelsen.

  5. Hvis du udviser aggressiv eller voldelig adfærd overfor andre medlemmer, har instruktøren ret til at bortvise dig fra aktiviteterne. I særlig grove tilfælde kan du blive idømt karantæne som fastsættes af bestyrelsen.

  6. Hvis du udviser en adfærd der strider mod foreningen og/eller foreningens medlemmers anseelse og omdømme, har instruktøren ret til at bortvise dig. I særlig grove tilfælde kan du blive idømt karantæne som fastsættes af bestyrelsen.

  7. Instruktører og bestyrelse vil ved mistanke om overtræning eller spiseforstyrrelser have opmærksomhed på dette, påtale det, tage hånd om det og orientere om evt. konsekvenser som fx karantæne.

  8. G.I.F.- Idræt på Tværs tager afstand fra brug af doping. Instruktører og bestyrelse vil ved mistanke om brug af doping have opmærksomhed på dette, påtale det og orientere om evt. konsekvenser som fx karantæne.

  9. Hvis du måtte have personlige problemer af en eller anden slags, kan du trygt henvende dig til din instruktør, som vil lytte og forsøge at hjælpe.