GIF Idræt på Tværs

Formål


OM OS

G.I.F.- Idræt på Tværs er en rummelig idrætsforening, der primært henvender sig til Gentofte borgere med sociale og psykiske udfordringer. Foreningen er hjemmehørende i Gentofte kommune og bliver drevet af en medlemsvalgt bestyrelse.

 

FORMÅL

Foreningens formål er at give medlemmerne mulighed for at have socialt samvær igennem idræt. Der lægges vægt på at foreningen ikke er en del af den etablerede behandlerverden, men derimod et frirum som giver medlemmerne mulighed for at styrke deres fysik og netværk.

Idræt og motion virker positivt og stimulerende på ens humør og giver samtidig selvværd og øget livskvalitet. Det er ikke nødvendigt at være i form, da alle aktiviteter er tilrettelagt, så alle kan være med. Pårørende, venner og støttepersoner kan også benytte foreningens aktiviteter. 

Man er velkommen til at "snuse" til aktiviteterne de første par gange samt til at få en grundig rundvisning af instruktørerne inden indmeldelse i G.I.F. – Idræt på Tværs.


billeder

 

MEDLEMSKONTINGENT

Det koster 400 kr. for et (kalender)årligt medlemskontingent, uanset om du benytter et, eller flere af foreningens tilbud.

Som medlem får du væsentlig rabat på arrangementer, ture mm. som bliver afholdt i G.I.F. regi. Derudover afholder vi medlemsaftener og andre sociale arrangementer.