GIF - Idræt på Tværs

HOLDBESKRIVELSER:

Styrketræning:

Vi træner i Gentofte Sportspark, Ved Stadion 6, i den røde murstensbygning mellem ishallen og Gentoftehallen. En af fordelene ved styrketræning er, at alle - uanset niveau - kan være med, og vi har også mulighed for at lægge et træningsprogram sammen med dig. Vi vil ofte forsøge at stable noget fællestræning på benene, men har man brug for/lyst til at træne for sig selv, er der også mulighed for det.

Vi styrketræner følgende dage: mandage (kl 14:00-15:30), tirsdage (kl 15:00-16:30) og fredage kl (11:00-12:30)

Løbegruppe

Uanset om du er garvet løber eller ikke har snørret løbeskoene siden du købte dem for mange år siden, har du mulighed for at deltage i løbegruppen om tirsdagen, hvor vi finder en rute, alle kan være med på. Løbegruppen er også den perfekte måde at blive klar til Royal Run på, som vi i GIF deltager i hvert år. Vi forsøger at nå rundt til alle de gode løbeområder i lokalområdet som fx Gentofte Sø, Nymosen, Bernstorffsparken eller Mariebjerg Kirkegård. Løbegruppen starter altid fra Caféen, Stolpegårdsvej 24.

Løbegruppen løber om tirsdagen kl 10:30-11:30

Gågruppe

Hvis løbegruppen ikke lige er din kop te, så er der også mulighed for at deltage i vores gågruppe. Vi tager nogle dejlige ture i lokalområdet, hvor vi plejer at gå mellem 30-45 minutter pr gang. Undervejs på turen er der altid plads til nogle gode historier, tid til at vende stort som småt og god stemning. Gågruppen starter altid fra Caféen, Stolpegårdsvej 24.

Gågruppen foregår om tirsdagen kl 10:30-11:30

Fodbold

Hvis du har en lille fodboldspiller gemt i maven, så er der i GIF mulighed for at give den fuld gas til fodbold. Vi spiller udenfor på den blå bane (K3) i Gentofte Sportspark.. Vi starter med lidt opvarmning og øvelser. Derefter deler vi hold og spiller. Vi spiller i et tempo, hvor alle kan være med og vi lægger vægt på at det skal være sjov og effektiv motionVi spiller uanset om der er høj sol eller regn og slud, så tøv endelig ikke med at komme forbi. 

Fodbold foregår om mandagen kl 17:00-19:00

Yoga

Har du nogensinde prøvet yoga? Hvis ikke, så må du ikke snyde dig selv for at komme forbi til en times yoga i GIF, hvor vores instruktør Sisse, nok skal sørge for, at du kommer til at bruge nogle muskler, du slet ikke anede, at du havde. Yogaen har rigtige mange positive effekter, bl.a. på vores mentale velvære og vores kropslige fornemmelse, og man kan ofte mærke forskellen efter få gange. Så kom forbi Sportsparken, Ved Stadion 6, hvor vi også har styrketræning. Du behøver ikke egen måtte, medmindre du har nogle særlige præferencer, da vi har rigeligt til, at man kan låne

Yoga foregår om torsdagen kl 17:00-18:00.

Svømning

I Kildeskovshallen, Adolphsvej 25, kan du hver onsdag starte dagen med en forfriskende svømmetur. Vi har to 50-meterbaner til rådighed kun for GIF-medlemmer.  Lige meget om du er en rutineret svømmer eller du er i opstartsfasen med svømning, så er dette en super måde at få trænet på. I svømmehallen er der ligeledes varmvandsbassin og sauna. 

Badminton

Er du mere til ketsjersport, så kom forbi Gentoftehallen, Ved Stadion 10, hvor den står på hæsblæsende netdueller og flotte clearinger, når det går løs til badminton. Det er ligemeget, om du er tidligere regionsmester, eller aldrig har haft en ketsjer i hånden før - badminton er sjovt uanset hvad. Du behøver hverken medbringe egen ketsjer eller fjerbolde, bare du har egne indendørssko og det tøj du skal træne i, så bliver det ikke lettere! 

Badminton foregår om torsdagen kl 12:40-13:25

Tidligere aktiviteter:

  • Padeltennis
  • Cykling
  • Indendørs fodbold
  • Puls/Styrke