GIF Idræt på Tværs

HOLDBESKRIVELSER

LØBEGRUPPE:

Vi mødes i Cafe Stolpen, Stolpegårdsvej 24. Her har du mulighed for at klæde om inden start. 
Der motioneres fx rundt om Gentofte Sø på en 2,5 km strækning. Lige meget om du går/løber eller løber vil det blive en dejlig frisk tur i smukke omgivelser, hvor du vil få styrket din kondi. 
 

STYRKETRÆNING:

Vi træner i Gentofte Sportspark, Ved stadion 10 2820 Gentofte. Der er mulighed for at vi sammen udarbejder et program for dig, så du får trænet det du har behov for. Det der er godt ved styrketræningen er at alle kan være med uanset niveau og muskelstyrke. Der er stor mulighed for at være social men du kan også vælge at gå alene rundt og benytte maskinerne. 
 

FODBOLD:

Vi mødes mandag ved kunstgræsbanen i Gentofte Sportspark. Vi starter med lidt opvarmning og øvelser. Derefter deler vi hold og spiller. Vi spiller i et tempo, hvor alle kan være med og vi lægger vægt på at det skal være sjov og effektiv motion
 

SVØMNING:

Vi mødes i forhallen i Kildeskovshallen, Adolphsvej 25, 2820 Gentofte. 
Vi har 2 stk.  50m baner reserveret i svømmehallen. Lige meget om du er en rutineret svømmer eller du er i opstartsfasen med svømning, så er dette en super måde at få trænet på. I svømmehallen er der ligeledes varmvandsbassin og sauna. 

YOGA:

Hver Torsdag er der Yoga i salen, Ved stadion 10.  Her vil vores yogainstruktør Sisse stå for timen

Yoga har en positiv effekt på vægttab, fordi vi opnår et lavere stressniveau, som beroliger kroppen og får nervesystemet til at falde til ro, og at man opnår derved en følelse af afslappethed og velvære. Yoga medfører også øget kropsbevidsthed og du bliver bedre til at mærke efter kroppens behov, f.eks. i form af sult, tørst, søvn, mm.

Derudover medfører Yoga også en række psykiske fordele. Én af disse er ro i hovedet og en følelse af afslappethed og velvære, som kan give et mentalt overskud. Med Yoga flyttes fokus fra hovedet og ned i kroppen, hvormed man kan opnå øget  kontrol over sindet.